زانتان گام

09198008414

زانتان گام

09198008414

  • ۰
  • ۰

کازئینات سدیم

کازئینات سدیم

کازئین و آب پنیر دو نوع پروتئین هستند که به طور طبیعی در شیر یافت می شوند. هر دو پروتئین به صورت گسترده برای تولید پودر پروتئین و مکمل ها استفاده می شوند. کازئینات سدیم حاوی پروتئین کازئین استخراج شده است، اما به عنوان یک افزودنی غذایی استفاده می شود. اگر به شیر حساسیت دارید، لازم است از سدیم کائازین استفاده کنید. به غیر از خطر برای افراد مبتلا به آلرژی شیر، سدیم کازئین با عوارض جانبی همراه نیست.

کازئینات سدیم

مرور کلی بر کازئینات سدیم

حدود 82 درصد پروتئین های شیر متعلق به خانواده کازئین هستند. پروتئین های کازئین در معرض حرارت قرار دارند. در نتیجه، آنها پاستوریزه می شوند و می توانند خشک شوند و بازسازی شوند، در حالی که ارزش تغذیه خود را حفظ می کنند، گزارشات شیر شیر دانشگاه دانشگاه کرنل را گزارش می دهند. کازئین سدیم با مخلوط کردن کازئین استخراج شده با ترکیبات سدیم مانند هیدروکسید سدیم ساخته می شود. سپس مخلوط برای تولید پودر کازئین سدیم خشک می شود. کازئین سدیم پروتئین اصلی را حفظ می کند، اما کیفیت های دیگر تغییر می کنند. یک تفاوت مهم این است که کازئین شیر به راحتی در مایعات حل نمی شود، در حالی که کائیسین سد محلول است. از آنجا که سدیم کازئین حاوی پروتئین شیر است، می تواند یک واکنش آلرژیک ایجاد کند و اگر شما به شیر حساسیت دارید باید از آن اجتناب شود. هر گونه کازئین در مواد تشکیل دهنده باید توجه داشته باشید که از شیر می آید. آگاه باشید که محصولات حاوی لبنیات و غیر لبنی حاوی سدیم کازئین هستند.

منابع کازئینات سدیم

نزدیک به ۸۰ درصد از پروتئین موجود در شیر گاو و پنیر از نوع کازئین است. برای تهیه این پروتئین، شیر گاو بی‌چربی را با اسید رقیق یا پنیرمایه عمل‌آوری می‌کنند، کازئین شیر ته‌نشین می‌شود. سپس ماده رسوب‌شده را صاف و خشک می‌کنند. پس از تولید، کازئین به شکل دانه‌ای یا کلوخه‌ای و به رنگ مایل به سفید تا زرد به دست می‌آید. هنگام تهیه اسید لاکتیک از شیر دست‌نخورده نیز مقداری کازئین به عنوان محصول فرعی تولید می‌شود. بیشتر تولید کازئین با رسوب اسیدی است. سدیم کازئین از شیر گاو به وسیله اسید پیشگیری شده یاک و شیر گاو تولید شده است و سپس به سدیم کازئین تبدیل می شود. تولید کنندگان اغلب از کائینات سدیم برای افزایش محتوای پروتئین استفاده می کنند اما همچنین نقش های غیر مغذی را پر می کند. به عنوان مثال، بافت، غذاها مانند سس ها را ضخیم تر می کند و با چربی مخلوط می کند تا از مایعات جدا نشود. کازئینات سدیم در برخی از محصولات به راحتی قابل شناسایی است زیرا آنها مربوط به لبنیات هستند. به عنوان مثال، اگر مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید، آن را در برخی از مارک های بستنی، محصولات پنیر، ماست و دوغ پیدا خواهید کرد. برای کائازینات سدیم در غذاهای تغذیه ای و نوشیدنی های ورزشی استفاده کنید. انواع محصولات پخته شده و دیگر محصولاتی که روزانه از آنها مصرف می کنید نیز مانند محصولات گوشتی، ماکارونی و سوپ حاوی سدیم کازئینات هستند.

کاربرد کازئینات سدیم

کاربردهای کازئینات سدیم

مهمترین ویژگی کازئینات سدیم این است که به آسانی در آب حل می گردد و در غلظت های کم محلولی با ویسکوزیته مناسب تشکیل می شود و در بالای حجم بحرانی از ذرات کازئینات ژل تشکیل می دهد که خواص بافتی مطلوبی را در محلول ایجاد می کند. این محصول یک ماده غذائی افزودنی است که به عنوان ماده‌ای اتصال دهنده، امولسیون کننده، سفید کننده و ورآورنده عمل می‌کند.  در بسیاری از کشورها به عنوان امولسیون کننده در تهیه سوسیس و کالباس و به عنوان جانشین شیر و خامه در فرآورده های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین در محصولاتی مانند پنیر ، ماست، بستنی و کافی کریمر نیز استفاده می شود. از کازیین برای ساخت پلاستیک‌ها، چسب‌ها، آهارزدن کاغذ و پارچه، تولید رنگ‌های داخلی قابل شستشو و پرداخت و جلای چرم استفاده می‌شود. چسب کازیین خمیر ضد آب سردکاری است که از حل‌کردن کازئین در یک قلیای ملایم مانند آمونیاک ساخته می‌شود. کازئینات علاوه بر استفاده در صنایع غذائی در صنایع داروئی و تولید مواد اولیه دندانپزشکی نیز کاربرد دارد .

فروش کازئینات سدیم

بازرگانی تیناکم آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های خریداران از طریق وب‌سایت خود، کازئینات سدیم مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

فارسی

بهبود دهنده نان

بهبود دهنده نان

بهبود دهنده نان به گروهی از مواد اطلاق می شوند که جهت بهبود بعضی از خواص خمیر و کیفیت نان به آرد گندم و یا خمیر آن اضافه می‌شود. بهبود دهنده ها به نانوا کمک می کند تا محصولی با حجم و شکل ظاهری بهتر و با قابلیت حفظ تازگی بیشتر در طول مدت زمان مصرف تولید نماید. بهبود دهنده‌ نان باعث افزایش کیفیت و کارایی نان و ماندگاری بیشتر محصول نهایی که همان نان است می‌شوند. معمولا بهبود دهنده برای خمیرهایی است که خمیرمایه دارند و مدت ور آمدن طولانی دارند و به ازای هر نیم کیلو   2 تا 3 گرم ریخته میشود. از مزایای بهبود دهنده ها در خمیر این است که به گسترش خمیر سرعت می دهندو مدت زمان ورآمدن خمیر را کاهش می دهد و آن را به شرایط مختلف آب و هوایی و دمایی مقاوم می‌سازد و از وا رفتن خمیر در مرحله تخمیر نهایی و پخت نان جلوگیری می‌کند. امروزه در کشورهایی چون ایران به علت تکنولوژی پایین آسیابها و دستگاههای تولید  آردتولید شده مرغوربیت کافی را ندارد.مثلا از یک کارخانه آرد در طول یک هفته شاهد چند نوع آرد با تلورانس کیفیت متفاوت هستیم. خوب نوع گندم هم متفاوت است. اکثرا نانوا ها از سست بودن آرد شکوه دارند. قیمت نان هم که برای نانوا مشکل درست کرده است. بهبود دهنده ها جزء مهمی از پخت در کارخانه های مدرن تولید محصولات نان هستند.

بهبود دهنده نان

مهمترین اثرات بهبود دهنده های نان:

  • کمک به فرآیند تخمیر، مانند فرآورده های آنزیمی همچون آرد تهیه شده از آرد مالت و یا آلفا آمیلاز تهیه شده از منابع قارچی
  • کمک به حفظ و نگهداری گاز، مانند ترکیبات اکسید کننده و از جمله اسید آسکوربیک یا همان ویتامین سی
  • کمک به بهبود رنگ مغز نان، مانند آرد سویا
  • کمک به فرآیند تولید گاز، مانند غذای مخمر از جمله کلرو آمونیوم
  • گلوتن موجب تثبیت شکل نهایی محصول می‌شود و  بر نرمی و کش آمدن بافت محصول نهایی تأثیر دارد.
  • پروپیونات کلسیم مانع از رشد باکتری و قارچ می شود و در نتیجه ماندگاری محصول را تا 3 برابر افزایش میدهد.
  • پروپیونات سدیم برای جلوگیری از رشد کَپک‌ها به میزان ۰/۱ تا ۰/۴ درصد استفاده می‌شود.
  • کمک به حفظ نرمی نان مانند گلیسرول مونو استئارات GMS

فروش بهبود دهنده ارد

فروش بهبود دهنده

بازرگانی تیناکم آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های خریداران از طریق وب‌سایت خود ،انواع بهبود دهنده های مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

فارسی

کتراک

واردکننده کتراک

کتراک

نامهای دیگر: katrak , ماده منبسط کننده غیرانفجاری، تخریب کننده سنگ، تخریب کننده بتن، ضد بتن ساروج
بسته بندی: 30 دقیقه ای در کیسه های20 کیلویی و 2ساعته و 12 ساعته در کیسه های 25 کیلویی
مدت نگهداری: دو سال در بسته بندی اولیه در دمای ۵ الی ۳۵ درجه سانتیگراد.
قابلیت حل: محلول در آب
شکل ظاهری: پودر طوسی رنگ
گرید: صنعتی
 

فروش کتراک

کتراک چیست

کتراک یک عامل تخریب کننده ی بدون صدا و غیر انفجاری است که بدون ایجاد سر و صدا، ارتعاش، آلودگی هوا و یا آلودگی محیط زیست، سنگ یا بتن را به راحتی ( به صورت کنترل شده ) قطعه قطعه میکند. این ماده یک پودر خشک است که هنگام مخلوط شدن با آب با نیروی تا 8000 تن در هر متر مربع تولید میکند. اخذ هیچ مجوزی یا پروانه ای برای استفاده از آن لازم نیست. کتراک در مواردی مورد استفاده قرار می گیرد که در آن استفاده از مواد منفجره یا وسایل مکانیکی (مثلا در نزدیکی ساختمان ها، کابل های زیرزمینی، لوله های گاز، لوله های نفت و آب یا مناطق حساس به صدا) غیر ممکن و نا ایمن است. کتراک یک پودر بی ضرر و غیر سمی است ، که کارآمد، با استفاده آسان و بسیار قابل اعتماد در همه انواع شرایط - حتی زیر آب است. از آنجا که قابلیت اطمینان آن اثبات شده است، توسط تمام شرکت های مهندسی عمران و ساخت و ساز در سراسر ایران استفاده می شود. این ماده همچنین به عنوان ملات منبسط کننده  شناخته شده است، این محصول کاملا ساده و بی خطر برای استفاده است و تا کنون در همه انواع سنگ ها و حتی بتن مسلح بکار رفته است.

کاربرد کتراک

1-استخراج معادن سنگ
2- تخریب صخره های سنگی و احجام بتنی.
3-حفاری و احداث تونل ها
4- تخریب بـتن های مسلـح و غیرمسلح (نظیـر دیوارها، فونداسیونها و….).
5- تخریب در زیر آب.
 

کاربرد کتراک

طریقه استفاده کتراک

کتراک را ابتدا با نسبت 2 به 1 با آب خالص مخلوط کرده، سپس دوغاب حاصله را به مقدار معین ، تا 80% ارتفاع چال پر می کنیم. سپس سرچال را با گوه چوبی می کوبیم تا در چال بسته شود. سپس پس از نیم ساعت از ریختن کتراک در داخل چال، فعل و انفعالات شیمیایی انجام می گیرد وتولید گاز می کند. در اثر فشار گاز گوه چوبی مقداری به سمت بالا حرکت می کند. لازم به ذکر است که بایستی دقت شود تا نیم ساعت پس از ریختن دوغاب در داخل چال مجدداً پتک ها را در داخل چال بکوبیم. برای اینکه کتراک عمل شکستن را به طور کامل انجام دهد بایستی 1 تا 2 ساعت به آن فرصت داده شود. این زمان بستگی به سختی سنگ دارد.
- تقریبا 2 کیلوگرم دوغاب کتراک در هر سوراخ با عمق 1 متر و قطر 38 میلی متر استفاده می شود. قطر سوراخ توصیه شده 38 میلی متر است سوراخ ها نباید با قطر بالای 45 میلی متر حفاری شوند.
- ما توصیه می کنیم که از تجهیزات حفاری پنوماتیک استفاده شود (نه ابزار های الکتریکی). کتراک باید با آب شیرین سرد مخلوط شود و در اوایل روز قبل از اینکه سنگ یا بتن زیر نور خورشید گرم شود.
- سوراخ ها باید فاصله ای بین 300 تا 350 میلی متر داشته باشند. فاصله نزدیکتر، دقیق تر خواهد بود.
- مهم است که شما سنگ یا بتن را به صورت باز و جدا از یکدیگر بشکنید . سنگهایی که شکسته شده اند، باید از در حد امکان از هم جدا گردند.
- هنگام حفاری تخته سنگهای آزاد، باید  تقریبا 80٪ از طول  مته را برای سوراخ کاری استفاده نمود. برای سطوح بتنی یا صخره ای در حفاری ها، این عامل عامل در حدود 10٪ است.
- کتراک تقریبا 8000 تن در هر متر مربع نیرو تولید میکند و باید با دقت مورد استفاده قرار گیرد. پیشنهاد شده است که پس از ریختن، منطقه پاکسازی شود؛  گاهی مشاهده شده است که دوغاب کتراک از سوراخ ها به صورت پف بالا میزند این در صورتی است که بخار بیش از حد ایجاد شده باشد.

طریقه استفاده کتراک

 

فروش کتراک

شرکت تیناکم آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، کتراک مورد نیاز مشتریان عزیز را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمتهای عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین ترین قیمت است و می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت  سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید.

فارسی
Tags: 

گلایسین (گلیسین)

گلایسین

نامهای دیگر: امینواستیک اسید، گلیسین، Glycine
فرمول مولکولی: C2H5NO۲
شکل ظاهری: پودری یا کریستالی سفید
کشور سازنده: آلمان، چین
بسته بندی: 25 کیلویی

گلایسین

  گلایسین (به اختصار Gly یا G) اسید آمینه است که دارای یک اتم هیدروژن تنها به عنوان زنجیره جانبی آن است. این ساده ترین و سبک ترین اسید آمینه ممکن است. فرمول شیمیایی گلایسین C2H5NO2 است. گلیسین یکی از 20 اسید آمینه ای است که پروتئین زایی می کند. کدهای ژنتیکی آن GGU، GGC، GGA، GGG  است. گلیسین جامد بلوری سفید رنگ است و تنها اسید آمینه‌ی غیر کایرال است. این ماده یک ترکیب آمونیومی چند گانه است که تحت تنش خشکی در بسیاری از گیاهان تجمع می کند. این امینو اسید غیر قطبی، و آب دوست هست. تابع اصلی گلایسین به عنوان یک پیشرونده برای پروتئینها است، مانند نقش متداخل آن به صورت دوره ای در شکل گیری اسپری کلاژن در ارتباط با هیدروکسی پرولین. این محصول همچنین یک بلوک ساختمانی برای محصولات متعدد طبیعی است.

موارد استفاده گلایسین

ساختار ساده و کوچک این آمینو اسید و تبادل یک هیدروژن با زنجیره جانبی باعث شده تا در محیط‌های مختلف خواص اسیدی و بازی متفاوتی از خود نشان دهد، بطوری که در محیط‌هایی با pH کم pka برابر با ۹٫۶ و در محیط‌هایی بازی تر pka برابر با ۲٫۴ را دارا می‌باشد. گلیسین به طور معمول چندین کاربرد دارد:
1. کاربرد داروئی. اکثر گلیسین به عنوان مواد درجه ای دارویی برای کاربردهای متنوع تولید می شود. فروش گلیسین دارویی حدود 80 تا 85 درصد از بازار جهان را تشکیل می دهد.  گلیسین درجه دارویی برای برخی از استفاده های دارویی مانند تزریق داخل وریدی تولید می شود که در آن نیازهای خلوص مشتری اغلب از حداقل مورد نیاز تحت معیار USP بالاتر است. گلیسین درجه دارویی اغلب به مشخصات اختصاصی تولید می شود و به طور معمول در مقایسه با گلیسین درجه بندی USP برتر است.
2.  کاربرد صنعتی، که برای استفاده در کاربردهای صنعتی فروخته می شود؛ برای مثال، به عنوان یک عامل در پیچیدگی و پایان دادن به فلز.
3. کاربرد خوراکی، از آن در مواد غذایی حیوان خانگی و خوراک دام استفاده می شود. برای انسان ها، گلیسین به عنوان یک تقویت کننده شیرین کننده / طعم فروخته می شود. برخی مکمل های غذایی و نوشیدنی های پروتئینی دارای گلیسین هستند. 
4. سایر مصارف، گلیسین به عنوان یک عامل بافر کننده در آنتی اسیدها، ضد درد، ضد عرق، لوازم آرایشی و لوازم آرایشی عمل می کند. بسیاری از محصولات متنوع از گلیسین یا مشتقات آن استفاده می کنند، مانند تولید محصولات اسفنج لاستیک، کود، کامپوزیت های فلزی.

کاربرد گلایسین

 

فارسی

گلوتن

گلوتن

گلوتن پروتئینی است که در گندم و جو  یافت می‌شود که 75 تا 85 درصد از کل پروتئین موجود در گندم نان است. این ماده باعث کش آمدن خمیر و ترد شدن بافت فراورده نهایی می‌گردد. ریشه کلمه گلوتن کلمه لاتینی «گلوتن» به معنای «چسب» می‌باشد. گلوتن ترکیبی پروتئینی است که از غذاهای فرآوری شده از گندم و سایر غلات مرتبط به آن از جمله چاودار و جو بدست می‌آید. گلوتن ترکیبی از دو گلیکوپروتئین گلیادین gliadin و گلوتلین glutelin می‌باشد که متصل با نشاسته در اندوسپرم (بافت تغذیه‌ای اطراف جوانه) بسیاری از غلات علوفه‌ای حضور دارند. گلیادین (از پروتئینهای پرولامینیprolamins می‌باشد) و گلوتلین حدود ۸۰٪ محتوای پروتئینی دانه گندم را تشکیل می‌دهند. (گلیادین محلول در الکل است و گلوتنین فقط در باز و اسیدهای رقیق محلول می‌باشد).

گلوتن چیست

دلایل خشک شدن نان/ علت ور نیامدن خمیر نان

پایین بودن کیفیت نان دلایل زیادی دارد که از ان جمله میتوان به بی‌کیفیت بودن آرد و رعایت نکردن استانداردهای تولید در کارخانه‌های آردسازی عنوان شود. آرد گندم حاوی گلوتن و پروتئین است که به نان ساختار می دهد. میزان زیاد ملاس، شکر قهوه ای، میوه و آب میوه حاوی اسیدها مانع فعالیت گلوتن می شود. محتوای گلوتن نان احتمالاً بعلت جذب آب در روندآبگیری، بعنوان یکی از عوامل بیات شدن نان مورد توجه می‌باشد. وجود گلوتن بر نرمی و کش آمدن بافت محصول نهایی تأثیر دارد.وقتی آرد با آب مخلوط می‌شود، پروتئین‌های گلوتن شبکه‌ای چسبناک تشکیل می‌دهند که از نظر استحکام شبیه چسب است.  خاصیت چسب‌مانند گلوتن باعث کشسان شدن خمیر می‌شود و به نان این قابلیت را می‌دهد تا هنگام پختن، پُف کند. گلوتن به نان بافتی قابل‌جویدن و خوب می‌دهد.

اضافه کردن گلوتن به آرد

گلوتن، بصورت خشک و آسیاب شده به خمیر افزوده شود، و باعث افزایش ثبات سختاری نان شده و نان را قابل جویدن می کند. در صنعت برای اینکار ماشینهای همزن وجود دارد. در محصولاتی که پروتئین کمی دارند گلوتن نقش مکمل پروتئینی را نیز بازی می‌کند. به طور کلی، سطح گلوتن بالاتر با مقادیر بالاتری از پروتئین به طور کلی در ارتباط است. خمیری که به آن گلوتن اضافه شده باید بخوبی ورز داده شود تا به حداکثر اندازه خود پف کند.

نحوه تولید گلوتن

پروتئین گندم است که دارای خاصیت چسبندگی و انعطاف پذیری ویژه ای می باشد و از خمیر آرد گندم تهیه میشود. پس از شستشوی توده خمیر با آب، نشاسته موجود در آن خارج شده و شبکه پروتئینی کمپلکسی شامل (گلوتئین، گیادین و مزونین) تشگیل میگردد. این پروتئین به وسیله ماشین تفکیک کننده و با شستشو و غربال کردن مداوم توده خمیربدست می آید. این ماده پس از خشک شدن بصورت پودر کرم رنگ روشن و یا قهوه ای مایل به زرد با مزه خنثی عرضه می گردد.

کاربرد های گلوتن

کاربرد گلوتن محصولات پخت و آرد

  • به تاخیر انداختن بیاتی نان بعلت جذب آب در روندآبگیری
    • با توجه به کیفیت آرد و نوع محصول تولیدی، مقدار پیشنهادی بین 3 تا 4 درصد وزن آرد می‌باشد.
  • حجیم کردن نان بوسیله ی به دام انداختن گازهای حاصل از تخمیر
  • نرمی و کش آمدن بافت محصول نهایی
  • ایجاد بافت یکدست و الاستیسیته مناسب قرص نان
  • ایجاد خاصیت کشسانی در محصولات جویدنی نظیر پیتزا ( گلوتن در خمیر پیتزا جهت ایجاد حجم مناسب و تخلخل بیشتر بافت بکار می رود)
  • ارتقاء محتوای پروتئینی محصول و غنی سازی پروتئین آرد
  • غنی‌سازی آرد ماکارونی و رشته سوپ
  • بهینه کردن رنگ پوسته نان
  • بهینه سازی طعم نان
  • سریال‌های صبحانه و رشته آش

سایر کاربردهای گلوتن

  • گلوتن گرفته شده از گندم هنگامی که در آبگوشت پخته شود مقداری از آب و مزه آن را بخود می‌گیرد و بافت سفتی پیدا می‌کند و از این رو، در تولید محصولات شبه گوشت مرغ، اردک، خوک، ماهی و گوساله کاربرد دارد. (نمونه عکس پایین)
  • بعنوان تثبیت کننده در تولید انوع بستنی و سس کچاپ استفاده میشود.
  • در ساخت آبجو و سس سویا نیز میتوان از این محصول استفاده کرد.
  • در تهیه آمینو اسیدها و آدامس به عنوان مواد فعال عمل کرده و در مواد پاک کننده بکار می رود .
  • گرید صنعتی این محصول در صنایع چسب و کارتن سازی در مواد دارویی ، باند و یا پارچه های تنظیف به کارمی رود .

گلوتن در محصولات گوشتی

 

فروش گلوتن

شرکت تیناکم آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، گلوتن مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمتهای عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین ترین قیمت است و می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت  سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید.

 

فارسی
  • ۹۷/۰۴/۱۰
  • rezaee rezaee

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی