زانتان گام

09198008414

زانتان گام

09198008414

  • ۰
  • ۰

اسید اولئیک

اسید اولئیک پایه حیوانی,قیمت اسید اولئیک (Oleic acid),فروش اسید اولئیک گیاهی ,فروش اسید اولئیک حیوانی,فروش اینترنتی اسید اولئیک,نمایندگی اسید اولئیک,خرید اسید اولئیک,کاربرد آرایشی اولئیک اسید,فروشنده اسید اولئیک,قیمت اسید اولئیک,فروش اسید اولئیک,کاربرد اسید اولئیک,خواص اسید اولئیک,تولید کننده اسید اولئیک,اولئیک اسید صنعتی,اسید پالمتیک,اسید چرب اولئیک

اسید اولئیک

نامهای دیگر: سیس-۹-اکتادسنوییک اسید, اولئیک اسید
فرمول شیمیایی: C18H34O2
شکل ظاهری: مایع روغنی کرم رنگ یا قهوه ای
انحلال پذیری: در آب نامحلول، در متانول محلول
بسته بندی: بشکه های 200 و 180 کیلویی
کشور سازنده: هند - مالزی

فروش اسید اولئیک

اسید اولئیک اسید چرب است که به طور طبیعی در چربی ها و روغن های مختلف حیوانی و گیاهی یافت می شود. این روغن بی بو و  بی رنگ است، هرچند نمونه های تجاری ممکن است زرد یا قهوه ای رنگ باشد.  به لحاظ شیمیایی، اولئیک اسید به عنوان یک اسید چرب امگا -9 غیرمستقیم طبقه بندی می شود که به اختصار با تعداد لیپیدها 18: 1 cis-9 طبقه بندی می شود. اصطلاح "oleic" به معنای مربوط به روغن زیتون است که بیشتر از اولئیک اسید تشکیل شده است.

منابع اسید اولئیک

اسیدهای چرب (یا نمکهای آنها) اغلب در سیستمهای زیست شناختی به صورت غیرمستقیم دیده نمی شوند. در عوض، اسیدهای چرب مانند اسید اولئیک به عنوان استرها، اغلب تری گلیسیرید، که مواد مغذی بسیاری از روغنهای طبیعی هستند، رخ می دهند. اسیدهای چرب را می توان از طریق فرآوری زباله به دست آورد.تری گلیسیرید اولئیک اسید اکثرا از روغن زیتون تشکیل شده است، اگرچه ممکن است اسید آزاد در روغن زیتون کمتر از 2/0 درصد باشد و غلظت بالاتر روغن زیتون غیر خوراکی باشد.  همچنین 59-75 درصد از روغن پسته را تشکیل می دهد،  61 درصد روغن کلزا، 36-67 درصد از روغن بادام زمینی،  60 درصد روغن ماکادیمیا، 20-85 درصد روغن آفتابگردان، 15-20 درصد از روغن دانه انگور، روغن خولان دریایی و روغن کنجد و 14 درصد روغن نارگیل را تشکیل می دهد. این فراوانی در بسیاری از چربی های حیوانی وجود دارد که از 37 تا 56 درصد چربی مرغ و بوقلمون تشکیل شده است  و 44 تا 47 درصد از گوشت خوک. اسید اولئیک اسید چرب فراوان در بافت چربی انسان است و  با یک پیوند غیراشباع در بسیاری از جانوران و روغن‌های گیاهی یافت می‌شود.

کاربردهای اسید اولئیک

- استفاده اصلی اولئیک اسید به عنوان یک جزء در بسیاری از غذاها، به صورت تری گلسیرید است. این یک جزء از رژیم غذایی طبیعی انسان به عنوان بخشی از چربی های حیوانی و روغن های گیاهی است.
- اسید اولئیک به عنوان نمک سدیم، جزء اصلی صابون به عنوان عامل امولسیون است. همچنین به عنوان یک نرم کننده در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده می شود.
- مقادیر کمی از اسید اولئیک به عنوان مواد افزودنی در داروسازی استفاده می شود و به عنوان یک عامل امولسیون کننده یا محلول سازی در محصولات آئروسل استفاده می شود.
- اسید اولئیک به عنوان یک جوش لحیم کاری در کار شیشه ای رنگی برای پیوستن سرب به کار می رود.
- اسید اولئیک نیز به طور گسترده ای در سنتز فاز محلول نانوذرات کاربرد دارد، که به عنوان یک دستگیره سینتیکی برای کنترل اندازه و مورفولوژی نانوذرات عمل می کند.

 5دلیل استفاده از اسید اولئیک

1) اولئیک اسید فشار خون را کاهش می دهد
.2) اولئیک اسید ممکن است به کاهش چربی کمک کند
.3) رژیم های حاوی اسید اولئیک از کولیت اولسراتیو جلوگیری می کنند
.4) اولئیک اسید، دیابت نوع 2 را کاهش می دهد
.5) اولئیک اسید حفاظت کننده از غشاهای سلولی از رادیکال های آزاد است.

فارسی

استئارات منیزیم

فارسی

مصارف استئارات منیزیم,کاربرد ارایشی استئارات منیزیم,کاربرد دارویی استئارات منیزیم,قیمت استئارات منیزیم,خرید استئارات منیزیم,فروش استئارات منیزیم,خواص استئارات منیزیم,منیزیم استئارات چیست

استئارات منیزیم

نامهای دیگر: اکتادکانیات منیزیم، E572
فرمول شیمیایی: Mg(C18H35O2)2
شکل ظاهری: پودر سفید روشن
گرید: آرایشی، دارویی
کشور سازنده: آلمان

فروش استئارات منیزیم

استئارات منیزیم نمک منیزیم اسید استئاریک است. اسید استئاریک یک اسید چرب اشباع است که در بسیاری از غذاها، از جمله چربی ها و روغن های گیاهی و حیوانی یافت می شود. کاکائو و دانه کتان، نمونه هایی از غذاهایی هستند که حاوی مقادیر قابل توجه اسید استئاریک هستند. اسید استئاریک در بسیاری از غذاها شامل تخم مرغ،پنیر، شکلات، گردو، ماهی سالمون، روغن پنبه دانه، روغن نخل، روغن نارگیل وجود دارد. استئارات منیزیم در آب غیرقابل حل بوده و دارای ویژگی‌های اتصال دهندگی ، امولسیون کنندگی و ضد چسبندگی است. استئارات منیزیم معمولا به بسیاری از غذاها، داروها و لوازم آرایشی اضافه می شود. در داروها و ویتامین ها، هدف اصلی آن این است که به عنوان یک روان کننده عمل کرده و از چسبندگی مواد به همدیگر جلوگیری کند. 

کاربرد استئارات منیزیم

استارات منیزیم اغلب به عنوان یک ضد انعقاد در تولید قرص های پزشکی، کپسول و ویتامین ها استفاده می شود، زیرا دارای خواص روانکاری است، جلوگیری از چسبیدن مواد تشکیل دهنده محصول به تجهیزات تولید در طول فشرده سازی پودرهای شیمیایی به قرص جامد؛ از ویژگی های این محصول است.
استئارات منیزیم هم چنین برای اتصال شکر در شیرینی های سخت مانند آبنبات استفاده می شود و یک عنصر رایج در فرمول های غذای نوزاد است و به عنوان عامل امولسیون کننده و رقیق کننده برای مواد غذایی به کار برده می ­شود.

  • ۹۷/۰۴/۰۳
  • rezaee rezaee

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی